2007.11.21.
Szólólemez információk

Kiszivárgott néhány részlet Shirley Manson szóló albumáról. A szerzők között van Manson és The Bird And The Bee tag Greg Kurstin. Manson albumán közreműködik : Beck, Jack White(The White Stripes'), Billy Corgan(Smashing Pumpkins) és Paul Buchanan(The Blue Nile).A szácímek a American Society Of Composers, Authors and Publishers (ASCAP - az amerikai artis jus) weblapjáról származnak.

Tehát a dalok:
'Don't Want Anyone Hurt'
'Don't Want To Pretend'
'Gone Upside'
'Hot Shit'
'Kid Ourselves'
'Lighten Up'
'Little Dough'
'No Regrets'
'Pissholes'
'Pure Genius'
'So Shines A Good Deed'
'Spooky'
'Stop'
'Sweet Old World'
'The Desert'
'To Be King'


2007.09.12.
Ízelítő a DVD-ből

Nem feledni szeptember 23-án jelnik meg a gyüjteményes DVD! addig is egy kis részlet...Feltűnik benne Jack White is.


2007.05.29.
Kislemez!

A tervek szerint 2007. július 9-én jelenik meg a Tell me where it hurts két külön bakeliten az egyik B-oldala a "Bad Boyfriend (Sting Like a Bee remix)" lesz, a másiké az "All the Good in This Life." A CD single B-oldala pedig "Betcha." A Sophie Muller által rendezett videoklip pedig már látható a zenei tv-ken. Vagy itt . :)


2007.05.22.
Dalsorrend!

A tervek szerint 2007. július 16-án jelenik meg az Absolute Garbage című válogatáslemez magyarországon a következő formátumokban és dalsorrenddel! A beharangozó kislemez a Tell me where it hurts videopremierje május 28-án lesz a britt Channel 4-en.


Absolute Garbage:
Vow
Queer
Only Happy When It Rains
Stupid Girl
Milk
#1 Crush
Push It
I Think I'm Paranoid
Special
When I Grow Up
You Look So Fine
The World is Not Enough
Cherry Lips
Shut Your Mouth
Why Do You Love Me
Bleed Like Me
Tell Me Where It Hurts
It's All Over But The Crying


Remix CD:
1. THE WORLD IS NOT ENOUGH - UNKLE REMIX
2. WHEN I GROW UP - KAGZ KOONER REMIX
3. SPECIAL - BROTHERS IN RHYTHM
4. BREAKING UP THE GIRL - TIMO MASS REMIX
5. MILK - MASSIVE ATTACK REMIX
6. CHERRY LIPS - ROGER SANCHEZ REMIX
7. ANDGROGONY - FELIX DA HOUSECAT REMIX
8. QUEER - RABBIT IN THE MOON REMIX
9. PARANOID - CRYSTAL METHOD MIX
10. STUPID GIRL - TODD TERRY REMIX
11. ANDROGONY - NEPTUNES REMIX
12. YOU LOOK SO FINE - FUN LOVIN' CRIMINALS REMIX
13. PUSH IT - BOOM BOOM SATELLITES MIX
14. BAD BOYFRIEND - GARBAGE REMIX


DVD:
Vow
Queer
Only Happy When it Rains
Stupid Girl
Milk
Push It
I Think I'm Paranoid
Special
When I Grow Up
You Look So Fine
The World is Not Enough
Cherry Lips (Go Baby Go)
Shut Your Mouth
Why Do You Love Me
Bleed Like Me
Tell Me Where It Hurts (exNorth America ONLY)
Thanks for your uhh, Support


2007.05.01.
Lemez + Shirley fellépése

A tervek szerint 2007. július 16-án jelenik meg az Absolute Garbage című válogatáslemez magyarországon.

A lenti videó néhány napja készült Gwen Stefanival énekli a Wonderful Life-ot.
link thanx to Deadwood
2007.01.11.
Jótékonysági esemény + Shirley szólóban

Jonathan Cohen, N.Y. Garbage, Bonnie Raitt, the Martinis (Joey Santiago és David Lovering a Pixiesből), Keb' Mo', Victoria Williams és Tom Freund, Freedy Johnston and the Section Quartet fog fellépni azon a jótékonysági koncerten, melyet a veterán dobos, Wally "Llama" Ingram érdekében szerveznek, aki torokrákban szenved.

Az eseményt január 31.én tartják meg, Glendale-ben, California államban, a Garbage dobosa, Butch Vig szervezésében, aki Ingramot több, mint húsz éve ismeri. A páros még a Wisconsin állambeli Madisonban együtt rázódott bele a rock'n'roll-ba, és Vig első produceri munkája a Smart Studiojában Ingram együttesének, a Sometimes Y-nak egyik albuma volt. A későbbiekben Ingram többek között olyan nevekkel játszott együtt mint Tracy Chapman, Raitt, Sheryl Crow és Eric Burdon.

"Olyan négy hónapja tudta meg, hogy torokrákja van, és nagyon súlyos kemoterápián és sugárkezelésen vesz részt." mondta Vig a Billboard.com-nak. "Az orvosok elég jó előrejelzést adtak neki, de a kezelés miatt rendetlenkedik a szive. Még csak a 40-es éveinek első felében jár. Ebben az országban sok embernek nincs megfelelő egészségügyi ellátása, így megpróbálunk némi tőkét összeszedni, melyből a számláit fizetheti."

Vig szerint az est valószínűleg "fél-akusztikusként" fog kezdődni és "halad majd az elektronikusabb felé, több közös fellépéssel is." A Garbage, akik az elmúlt évben szünetet tartottak, egy "különleges fellépéssel készül; valami nem tipikussal, és 2 vagy 3 dalt vonósokkal játszanak majd."

A szabadság ellenére az együttes tagjai az utóbbi hónapokban az interneten megosztották egymással dal ötleteiket, és remélik, hogy márciusban fel is tudnak venni párat. "
Le kell ülnünk egy szobába és eljátszanunk e dalokat, befejezni őket." mondja Vig.

Vig ugyanakkor Shirley Manson készülő szólóalbumára is írt pár dalt, de hozzáteszi,
"Shirley 7 vagy 8 különböző emberrel dolgozott együtt, hogy kipróbálja, kivel mennyire sikerül együttm&űködni. Beletelt egy kis időbe míg megindult és erőre kapott. Még egy dalt sem játszott le nekem, de úgy hallottam a dalok nagyon jók."

2006.12.19.
Garbage Koncert!!!

"A Zenészek összefognak a rák elleni harcban egy félakusztikus koncert keretében, melyen THE MARTINIS with JOEY SANTIGO & DAVID LOVERING of THE PIXIES, BONNIE RAITT, VICTORIA WILLIAMS & TOM FRUEND, Keb'Mo' and FREEDY JOHNSTON mellett a GARBAGE is fellép. A koncert január 31.-én kerül megrendezésre Kaliforniában, Glendale városban." Az estére sima és extra jegyek is kaphatóak, mely utóbbi tartalmazza az afterparty belépőt is, ahol a fellépő; zenészekkel találkozhat a közönség.
Ez az együttes első közös fellépése, mióta 2005-ben hosszú szünetet jelentettek be.

2006.06.20.
Shirley szerepel

She Wants Revenge - These Things


Get this video and more at MySpace.com

2006.03.28.
Shirley szóló lemez

Mivel a Garbage egy meghatározatlan hosszúságú szünetet tart, Shirley Manson az első szóló albumán kezdett dolgozni. A művésznő azt nyilatkozta a billboard.com-nak, hogy nemrégen fejezett be egy számot az angol filmzeneszerzővel, David Arnolddal, akivel már 1999-ben is együtt dolgozott a "The World Is Not Enough" című James Bond film betétdalon.

"Múlt héten elmentem Londonba, és megírtuk együtt a dalt." mondta. "Gyorsan ment és nagyon jól éreztem magam." Shirley egy nevetéssel egybekötve bevallja, hogy új emberekkel zenét írni "ijesztő és nagyon izgalmas és szuper-különös. Beszélni róla is nagyon furcsa!"

Manson azt mondta, nincs időterve, hogy mikorra szeretné befejezni a projektet. Inkább arra koncentrál, hogy jól érezze magát.
"Nincs időtervem. Elegem van a tervekből, őszintén szólva." mondja. "Csak kicsit szabadon akarom élni az életem és nem holmi időrendek szerint - csak zenét csinálni és jól érezni magam."

A művésznő tudja, hogy a Garbage rajongókat megzavarta a Garbage szünetelésével kapcsolatos pletykák tavaly ősszel, de továbbra is állítja, hogy
"Még mindig együtt vagyunk, teljes mértékben. Mindannyian úgy érezzük, hogy kicsit kilépnénk és különböző dolgokat csinálnánk. Butch újra producerkedni fog és a többi srác pedig filmzene albumokon dolgozik."

"Amilyen kaotikus egy banda vagyunk, összerakhattunk volna egy sajtóanyagot de nem tettük." teszi hozzá. "Nagyon meglepődtünk, hogy mekkora felhajtást csaptak körülötte. De szeretjük egymást és szeretnénk a továbbiakban is együtt dolgozni. Csak szünetelünk egy kicsit. Őrült egy évtized volt ez."


2006.02.24.
Új naplóbejegyzés

Újévi gondolatok Shirley-től.

2005.12.26.
Új naplóbejegyzés

Shirley kalandjai Patti Smith-tel.

2005.11.04.
Új naplóbejegyzés

Shirley leírta, mi lefordítottuk az idei év szubjektív beszámolóját.

2005.09.26.
Hivatalos Közlemény!

Kedves aggódók és összezavartak!

Miután olvastuk azt a sok hülyeséget a Garbage jövőjével kapcsolatban, úgy éreztük, írnunk kell a témáról, és tisztáznunk kell a dolgokat.

Néhány újságíró kihasználva szabadságukat nem pontosan írták le a közelmúlt eseményeit a mi úgy nevezett "feloszlásunkkal" kapcsolatban. Szedett vetett információkból összeollózva, szövegkörnyezetükből kiemelt idézetekkel támasztják alá az ő saját elméletüket, de ezek a történetek csakis üres spekulációk és teljesen pontatlanok.

Az igazság a dologgal kapcsolatban egyszerű és meglepően nehéz lenne félremagyarázni. Több, mint tíz éven keresztül, az albumkészítés és turnézás körforgásában éltünk és történetünkben most először úgy döntöttünk, hogy megtörjük ezt a kört és szabadságot veszünk ki. Mit jelent ez? NEM oszlottunk fel. Viszont, jól megérdemelt pihenőre megyünk, hogy végre eltölthessünk némi időt a családunkkal és barátainkkal. Mennyi időre? Nem tudjuk.

EZ a döntés nehezen született, de szükséges a célból, hogy megőrizzük, ami oly kedves nekünk. Az elmúlt tíz év elképesztő élmény volt mindannyiunk számára és értékeljük a szabadságot, a szeretetet és a támogatást, amit oly bőkezűen adtatok nekünk ezalatt az idő alatt. Végtelenül hálásak vagyunk mindannyitoknak, izgatottan, lelkesen és várakozással telve nézünk a következő fejezet elé az életünkben.

Igaz Szeretet Mindörökké
Garbage
A Garbage nem oszlik fel, mondja Manson

A Garbage énekesnője, Shirley Manson azt nyilatkozta, az együttes nem oszlik fel véglegesen a hosszabb pihenő terve ellenére."Sokat beszéltünk róla, és nem hinném, hogy bármelyikünk is az együttes végét akarná." mondja a skót énekesnő. - "Úgy érezzük, ez egy nagyon jól sikerült turné, és egy nagyon erős, jó albumot csináltunk, csak szeretnénk egy kis pihenőre menni, de minden ugyanúgy rendben van közöttünk."

A Garbage szerda este játszotta az ausztráliai turné első koncertjét Canberra-ban. Fellépnek még Sydney-ben, Brisbane-ben, Melbourne-ben és Adelaide-ben, mielőtt zárják a turnét Perth-ben, október elsején. Az együttes eredetileg visszatért volna Európába további koncertekre, de ezeket a dátumokat törölték. Néhány sajtóinformáció szerint a Garbage azon döntése, hogy szünetelnek kicsit az együttes végét is jelenti.

"Nem hiszem, hogy láttam volna akár egy darab zöldséget is az utóbbi három hónapban, újra valamiféle kontroll alá kell tennem az életem." mondta Manson.
Garbage több millió albumot adott el Ausztráliában, Európában és az Egyesült Államokban. Az olyan slágerekkel, mint a Why Do You Love Me, Run Baby Run és Sex Is Not The Enemy, a Garbage negyedik lemeze, a Bleed Like Me Ausztráliában bekerült a legjobb 5 közé.
Az együttes 2002-ben járt utoljára Ausztráliában a Big Day Out fesztivál keretében de előtte is rendszeresen látogatott a kontinensre. Az utóbbi években a Garbage együttesen belül voltak harcok, egészségügyi problémák és egy majdnem-feloszlás. De Manson szerint mindez hozzájárult ahhoz, hogy a lehető legjobb albumot készítsék.

"Nagyon könnyen nem sikerült volna elkészítenünk, ha hagyjuk, hogy a problémáink megállítsanak." mondta. "Mind félretettük az egonkat a végén és tényleg jól összejöttünk és ez egy nagyon szép élmény volt."
Manson nem szívesen nézett előre a messzi jövőbe de azt mondta, egy szóló album esetleg elkészülhet.
"Vannak emberek, akik érdeklődtek egy esetleges saját album iránt 15 éves korom óta, úgyhogy mindenképp úgy gondolom, ez egy lehetséges dolog a jövőben." mondta. "De nem tudom pontosan, mikor fogom ezt a vágyamat kielégíteni."

Mindemellett Manson kritizálta az ausztráliai INXS-t, hogy új énekest kerestek az elhunyt Michael Hutchence helyett.
"Ez nem INXS Michael Hutchence nélkül." mondta Manson. "Szerintem az életben fel kell készülnünk arra, hogy el tudjunk engedni dolgokat annak érdekében, hogy valami új kezdődhessen az életünkben. És szerintem egészségtelen, ha folyton a múltat akarod újrakreálni. Az előre menetelt kéne erőltetni ahelyett, hogy szentimentálisan gondolnánk vissza olyan dolgokra, amik már elmúltak."


2005.09.23.
Hosszú szüneten a Garbage

Az angliai koncertek lemondása után felröppent a pletyka, hogy az együttes feloszlik. Nemrégen visszavonták Nagy-Britanniában a Run Baby Run kislemez megjelenését, ami rátett még egy lapáttal a félelmeinkre.

Az együttes jelenleg Ausztráliában turnézik, és ott nyilatkozta Shirley, gyanúnkat megerősítve, hogy
"fáradtak vagyunk, ez kezd nagyon a nehezünkre esni, most kell abbahagyni." Ennek ellenére az együttes visszautasítja azon híreket, hogy ez végleges lenne. Butch Vig egy személyes e-mailben kifejtette, "nem oszlottunk fel, de nincsenek terveink a közeljövőre. Talán csinálunk egy új albumot, de mindannyiunknak szükségünk van egy hosszabb szünetre, mielőtt bármiről is döntenénk." A döntés óta Shirley szerint "mindenki válláról leesett egy súly, és a koncertek hihetetlen jók." Egy szólókarrierről is felreppentek a hírek, amit Shirley sem tagad, bár konkrét tervei nincsenek.

A Garbage utolsó koncertjét október 1-én, Perth-ben adja.

2005.09.20.
Turné Hirek

Sajnos semmi jó hirrel nem tudunk szolgálni. Butch Vignek, édesanyja halála miatt egy hétre ott kellett hagynia az együttest az amerikai turné közepén. Őt a múltkori turnéról már ismert Matt Chamberlain helyettesiti. Tudomásunk szerint Butch már visszatér a többiekhez.

A másik rossz hirünk, hogy az együttes fáradtságra hivatkozva lemondta az őszi európai turnét. Egyelőre nincs arról szó, hogy a későbbre tennék a koncerteket, így azonnal felreppent az együttes feloszlásának híre is, de ezt semmilyen hivatalos úton nem erősítették meg. Szerencsére.

2005.08.30.
Képek!

Frissült a képgaléria! A Wiesen-i képet láthatjátok a képek live 2005- oldalon.2005.08.28.
Koncertbeszámoló

GARBAGE, WIESEN

GARBAGE WIESEN Még a budapesti élményeken csámcsogva indultunk neki ausztriai utunknak.. Győrig vonat, itt megvártuk Roland barátomat az autóval, majd nehezen elnavigáltuk magunkat Wiesenbe.

Viszonylag korán érkeztünk, délután 5 felé, és a Garbage csak nem sokkal éjfél előtt kezdett játszani. Sebaj. elővettük passzainkat, és meglepetéssel tapasztaltuk, hogy nemcsak VIP passzal lepett meg minket Butch Vig, hanem Access All Areas-szal, és a jegykiadók rögtön úgy is bántak velünk, mint a Garbage együttes barátaival... tisztelettudóan!! Már ez nagy élmény volt.

Sétálgattunk, nézelődtünk, de minthogy igazén egy együttes sem érdekelt minket aznap este, így beültünk a backstage-be sörözni. Az együttes későn, csak este 10 elé érkezett meg, és öröm volt nézni, ahogy az újságírók elől a mi asztalunkhoz menekülnek.


Elmesélték, hogy ez lévén az utolsó koncert ezen európai turnén, nagyon fáradtak. Így nem reménykedhettünk nagyon extra koncertben, de az lett, sajnos nem jó értelemben. Bár ez nem az együttes hibája volt.

A koncert a szokásos módon kezdődött, Queer, hangulatos fényekkel, visszafogott Shirley-vel, hergelődő közönséggel. A fiúk becsületesen nyomják, egy csöppet sem látszik rajtuk az állítólagos áradtság. Shirley ugyan nem beszél annyit, mint Budapesten, de láthatóan jókedvében van. Még egy skót dalocskát is elénekel, mikor egy skót zászlót lát meg valahol a közönségben.

Csak sajnos a közönség is túlságosan elengedi magát. Ott kezdődtek a problémák, hogy már a Queer alatt elrepült egy söröspohár a színpadra. Illetve, igazából, egész koncert alatt repkednek a sörös poharak, a részeg fesztiválozók így éjfél körül már nagyon elvetik a sulykot. Pont az egyik mellettünk álló osztrák meg is kér valakit az első sorban, hogy tartson neki bakot, így fel tud ugrani a színpadra, ami meg is történik. Szerencsére, mire Shirley-ig elérne, a biztonságiak elkapják.


Azonban itt még nincs vége a kellemetlenségeknek. Shirley-t ugyanis a koncert második felében valaki a közönségből leköpi. Na ezt már ő sem viseli el nyugodtan. Sosem láttam ilyen idegesnek, kiabál, a bűnöst keresi, és felhívja a biztonságiakat a színpadra, akik ki is szedik a közönségből az illetőt.
Shirley el alá járkál a színpadon és megkéri a fiúkat, játszanak valamit, amivel megnyugtatják. Mindannyiunk nagy örömére ez a Thirteen című kislemezes dal, melynek végén az együttes egy whiskey-s koccintással zárja le az incidenst.
Sajnos, ha az idegesség el is múlt, a jó kedv nem tér vissza, így a koncert hátra levő részét kissé lapos hangulatban énekelte végig Shirley. Az egyik szám alatt például éneklés közben a színpadot járva pengetőket szedegetett el, majd ezeket szétdobálta a közönségben.

A színpadról az utolsó szám után hamar levonult az együttes. Mielőtt beszálltak volna a buszba sikerült Butch-al és Duke-al néhány szót váltanunk még. Elmondták, hogy természetesen nem ez az első dolog, hogy ilyesfajta dolog történik koncerten, csak már nagyon rég nem volt ilyen szerencsére. Nem csoda, ha Shirley-t ennyire érzékenyen érintette. A szervezők nem győztek bocsánatot kérni, de hát persze erről senki nem tehet, a fiúk pedig az osztrákokat győzködték, hogy így is jól érezték magukat, és nem veszik személyes sértésnek. Shirley kedve sajnos nem javul, ő gyorsan a busz felé veszi az irányt, ahol néhány aláírást még szétosztogat, majd eltűnik a rajongók elől.

Ismét élményekkel gazdagodva, elégedetten indultunk neki a többórás hazaautózásnak. Fáradtan, de boldogan.

2005.07.12.
Koncertbeszámoló

GARBAGE, BUDAPEST, 2005.07.06. PETŐFI CSARNOK SZABADTÉR

Régóta vártam erre a napra. Éreztem, hogy különleges lesz, hisz annyi utazgatás után végre a Garbage utazik hozzám (na jó, persze nem hozzám konkrétan, de értitek...:P). Külön örömet jelentett számomra a hír, hogy Disp-pel együtt interjút is csinálhatunk majd garbage.hu színeiben a Warner munkatársainak köszönhetően (és köszönjük. Nagyon!).


Így számunkra az élmény már este 6 felé elkezdődött, mikor is mindketten megkaptuk a sajtós karszalagunkat, és bevezettek a színpad mögé. Ott egy szobába tereltek minket, ami középen egy paravánnal volt csak elválasztva. Egyik oldalra állítottak minket, ahol Butch Vig-et és Duke Erikson-t lehet majd meginterjúvolni. A paraván túloldalán tudtuk, Shirley Manson és Steve Marker válaszol majd a kérdésekre.
Az együttes 4 tagja egyszerre lépett a terembe, és Shirley rögtön kiszúrt magának. "Én már ismerlek téged, hol találkoztunk?" kérdezte hangosan, míg oda nem ért hozzám. Mikor megemlítettem Londont, már beugrott neki, és mondta: "Na látod, eljöttünk!" utalván arra, hogy hányszor sírtam nekik, hogy jöjjenek már ide is koncertezni!
Rövid szóváltás után Shirley továbbment a szoba túloldalára, hogy megkezdje az interjút. Ekkor Steve sétált el előttem és rám mutatott: "És te csinálod a honlapot!" Na ez váratlanul ért, bár tudjuk, hogy Steve az, aki a legtöbbet használja az Internetet.

Aztán végül Butch és Duke lépett hozzánk, míg Butch-csal kezet szorítottam kijelentette, hogy neki is ismerős vagyok. És akkor ilyen élmények után üljek le és csináljak egy komoly riportot velük. De Disp támogatásával sikerült, ezt is hamarosan olvashatjátok majd az oldalon.
Az este sztorijához hozzátartozik azonban az interjú vége, amit most fejből interpretálok nektek. Megkérdeztem őket ugyanis, láttak-e valamit Budapestből. A fiúk azt válaszolták, hogy keveset, de az nagyon tetszett nekik, és hogy esetleg majd a koncert után még körbenéznek. Erre azonnal előkaptam egy afterparty flyert, és Butch kezébe nyomva meginvitáltam őket. Érdeklődőnek mutatkoztak, mi meg nagyon mosolyogtunk, majd megköszöntük a mintegy 15 perces interjút, aláírattunk néhány CD borítót, majd a fiúk tanácsára megálltunk és vártuk hogy Shirley és Steve is felszabaduljon egy időre, és ők is aláírhassák a borítókat. Ez meg is történt, így alkalmam volt Shirley-vel tovább beszélgetnem, és a végén egy nagy öleléssel búcsúzni.
Várhattam volna még, hogy az interjúk lezajlása után egy újabb közös fotóval gazdagítsam gyűjteményem, de ehelyett megláttam, hogy már kinyitották a kapukat, így inkább az első sor megszerzése mellett döntöttem.

A koncert nem sokkal fél 9 előtt kezdődött, még világosban. Az intro sajnos elmaradt, de a nyitószám még mindig a Queer volt. Rögtön ezután, kijelentette Shirley, hogy ez a koncert különleges lesz, lehet számokat kérni koncert közben, koncert végén, akármikor. Majd tovább folytatta, Budapestet dicsérte, de biztosított minket arról, hogy ez nem csak duma, hiszen - és itt rám mutatott - én biztos tudom, mert voltam már sok koncerten.

A koncert annak ellenére, hogy világosban kezdődött, az első pillanattól kezdve hangulatos volt. Az a kevés ember, aki összegyűlt, imádta Shirleyt, imádta a zenét, szerencsére értett is angolul, így Shirley minden szavára reagált a közönség. És Shirley ki is használta... nagyon sokat beszélt a közönséghez, kiszúrt magának szimpatikus arcokat, megbeszéltette őket, és sokat, sokat mesélt... például azt, hogy ő annyit tudott csak Magyarországról, hogy kiskorában, mikor bélyegeket gyűjtött, a legszebb bélyegek.


Shirley egyértelműen nagyon jól érezte magát... a többiek nemkülönben. Kedvenc énekesnőnk jó hangulatához kedvenc skót whiskey-je is hozzájárult ugyan, amit nem bírt nekünk is elég melegen ajánlani.

Visszatérve a számokhoz. Aki figyelemmel követte a turné eddigi setlistját, nagyjából tudta, mire számítson, mert sok változtatás nem volt a koncertek között. De Shirley egyszer csak megállt, és emlékeztetett minket, hogy lehet számot kérni. Duke-ra bízta a feladatot, hogy kiválasszon valakit a közönségből. Neki - mint kiderült - Zoltánra esett a választása, akit imádok, mert a You Look So Fine-t kérte. Shirley röhögve problémázott azon, vajon el tudják-e játszani, majd hozzám fordult, és megkérdezte tőlem, hogy én hallottam-e már élőben. Hát nem. Így reméltem, megpróbálják annak ellenére, hogy Shirley azt állította, a legutóbbi próbálkozás meglehetősen rosszul sikerült. Megnyugtatunk Shirley, mi így is imádtuk!!!:P
Az estét különlegessé tette még az I Dont Give A Fuck című spontán, ott helyben született dalocska. A fiúk improvizáltak, Shirley pedig ráénekelt, majd Duke-ot próbálta megénekeltetni, de ő inkább elfutott, így Erikre hárult a feladat, aki bele is dörmögte a mikrofonba, hogy "i dont give a fuck".

A következő kéréshez Shirley keresett egy rajongót. Én sajnos nem kérhettem, Shirley ugyanis épp előttem sétált el, rám nézett, és azt mondta, bár tudja, ki itt a legnagyobb rajongó, rám már így is sok figyelmet fordított, adjunk másnak is esélyt. A demokrata...:P Az Only Happy When It Rains kérték, ami telitalálat, hisz amúgy is az a szám jött volna. Sebaj, azért örültünk neki, csaj sajnos ez a koncert végének közeledtét jelezte, hisz ezután az együttes levonult a színpadról. Sokat nem kellett azonban tapsolnunk, hamar visszajöttek.

A ráadásban került sor a 3. Kívánság számra, ami számomra igazán különleges volt. Először Shirley lement az első sorhoz, és kinézett magának egy fiatal lányt. Szegény lány annyira meghatódott, hogy sírva fakadt, és valószínűleg félre is értette, amit Shirley kérdezett tőle. Így Shirley egy idő után úgy döntött, maga választ számot neki. Először a Trip My Wire-t ajánlotta fel Shirley, de a közönség nagy része azt nem ismerte, így én hiába lelkesedtem. A #1 Crush említése azonban lázba hozta a közönséget, Shirley és a fiúk belecsaptak abba a számba. Gyönyörűen sikerült, méltó kiegészítése volt a ráadásnak, és senki nem panaszkodhatott.

Az utolsó szám a lendületes Right Between The Eyes volt, melynek háromnegyedénél Shirley már elköszönt a közönségtől, és a fiúk zárták a koncertet. Még próbálkoztunk őket visszatapsolni, de felgyújtották a lámpákat. Mégsem voltunk elégedetlenek. Többet kaptunk a koncerttől, az együttestől, Shirleytől, mint amire bárki is számított volna. Egy személyes ajándékot, hogy különlegessé tették ezt az amúgy is, mindannyiunk számára különleges koncertet. Jól mondta Shirley, a Garbage-ot ezért imádják, vagy utálják nagyon. Shirley szó szerint végigpofázta, röhögte, bohóckodta a koncertet. De mi ezért szeretjük. NAGYON.

Az már csak hab volt a tortán, hogy az afterpartyra nem sokkal utánuk, Butch és Duke is megérkezett. Közvetlenségükkel, barátságosságukkal mindenkit elvarázsoltak. Nem volt ott hiány nevetésben, alkoholban és táncban. A két zenész teljes nyitottsággal beszélgetett bárkivel, csocsóztak (!!!), és igen, még Garbage-ra is ropták a tánctéren. Nem húzódzkodtak sem az aláírásoktól, sem a fotóktól. A DJ-ket is dicséret illeti, kitartóan nyomták a jobbnál jobb talpalávalót.

A fiúk talán hajnali 2-3 között hagytak ott minket, tele élménnyel, egy felejthetetlen este után. Azt hiszem, ez megismételhetetlen, egyszeri alkalom volt, amire nem csak mi, a rajongók, de ők is sokáig fognak emlékezni.2005.07.08.
Képek!

Frissült a képgaléria! Az összes kép látható képek live 2005 Budapest oldalon.
2005.07.07.
Képek!

Frissült a képgaléria! Az első 40 képet láthatjátok a képek live 2005 Budapest oldalon.
2005.07.07.
Breakin' nyúz

A nap első képe : (kattints a képre a nagyításhoz)
A nap utolsó képe : (kattints a képre a nagyításhoz)2005.07.01.
Partytime


2005.06.23.
Csúszik a kislemez...

Európában (német nyelvterületen) az Amazon.de tájékoztatása szerint július 11.-én (20 nap késéssel) fog megjelenni a Run Baby Run kislemez.

A Sex Is Not The Enemy az UK kislemezlistán a 24. helyen nyitott...reméljük lesz még jobb is .

Új Video

A zenekar hivatalos oldaláról elérhető a Run Baby Run videoklipje, amely (ismét) sajnálatosan alacsony költségvetéssel készült.


Koncert - TVFeltűnt a Viasat 3 programjában július 2-án egy Garbage Koncert felirat ... Kíváncsian várjuk hogy melyik koncertet káthatjuk végre egy magyar csatornán.


2005.06.14.
Fordíts - Játsz - Nyerj!!! - Eredményhírdetés

Egyetlen pályázónk elvitte az albumot. Gratulálunk neki!
A nyeremény : az itt látható Bleed Like Me album egy példánya amelyet a Warner Music Hungary ajánlott fel.


2005.06.07.
Úton vannak a következő kislemezek...

Európában június 20.-án, Ausztráliában pedig július 10.-án fog megjelenni a Run Baby Run kislemez. Videó állítólag most készült. Május utolsó hétvégéjén török rajongók botlottak Shirley-be Isztanbul utcáin, ahova a videó forgatására érkezett. A maxin a következő dalok lesznek megtalálhatóak:


1. Run Baby Run
2. Honey Bee
3. Never Be Free
4. Badass (october 2003 ruff demo)

Ehhez képest Nagy-Britanniában egy másik kislemez lát majd napvilágot, június 13.-án, 3 különböző formátumban:


CD single
1. Sex Is Not The Enemy
2. Honey Bee
DVD single
1. SINTE video
2. Documentary
Csillogó bakelit:
A: SINTE
B: Never Be Free

További pletykák

Úgy tűnik filmes körökben is ismét hódít a Garbage.
A 2006 májusára várható X3: X-Men 3 filmzenei albumához a Why Do You Love Me és a Run Baby Run cimú számokat is kiválasztották, egyikből akár filmnyitó dal is lehet. A 2006 júniusi Mission Impossible 3 filmesek is a Run Baby Run-t szeretnék hallani a film soundtrackjén, de ezen hírek egyike sem hivatalos egyelőre.

2005.05.25.
Megkezdődőtt a jegyértékesítés

A Ticketpro hálózatában megkezdődőtt a jegyek értékesítése a Július 6-i koncertre. Kattints a képre és rendelheted a jegyed.


2005.05.19.
Koncert Budapesten

Megérkezett a hivatalos értesítés miszerint : A mai naptól megvásárolhatóak a jegyek a Garbage budapesti koncertjére, amely a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lesz megtartva Július 6-án! A jegyek 6900 Ft-ba kerülnek.


2005.05.18.
Koncertbeszámoló - Köln

A londoni koncert után hazarepültem Budapestre, csak hogy pár nap múlva újra útnak induljak, ezúttal autóval, egy újabb Garbage koncert felé. A célállomás Köln, Németország.
Hajnali 4-kor indultunk útnak ketten. Én szerencsés helyzetben voltam, Robi, az útitársam hősiesen felvállalta a vezetést, így én tulajdonképpen az egész utat átlustálkodtam. Délután 4 felé értünk oda, de már ott találtuk a korábbi Garbage koncertekről megismert embereket is. Így én beálltam a sorba, de Robi végkimerültség felé közeledve befeküdt az autóba aludni, és ő csak később, a Garbage koncert előtt nem sokkal csatlakozott hozzánk megint.


A beengedés, fesztiválról lévén szó, már 5-kor megtörtént. Én két fényképezőgépet is sikeresen becsempésztem, de végül sajnos nem tudtam őket használni. A koncertet rögzítették egy német televízió számára, így szigorúan vették a fotózás tiltását. Legalábbis ott, az első sorban nem engedtek minket, de nem is bántam...
Sok más együttest végig kellett néznünk, egyet sem érhet panasz... de amikor elérkezett az idő a Turbo Negro nevű együtteshez, kicsit megijedtünk. Egyenruhás fiatalok lepték el a termet és tornyosultak körénk. A koncert alatt, az előjeleknek megfelelően küzdenünk kellett az életünkért. Rettenetes volt, de hát, ha már ott ácsorogtunk órákat az első sorban, nem hagytuk magunkat! És megérte.
Kb. 11 óra körül lépett végre a színpadra a Garbage. Az intro a már ismert Johnny Cash - Hurt. A színpad teljesen sötét volt, a fotósokat sem engedték be, és a szokásos sejtelmes fények kisérték az első számot, a Queert. A setlisten nem változtattak, de a hangulaton igen. Sosem láttam még Shirleyt ennyire közvetlennek a közönséggel. Pedig mindig az. De aznap este valahogy nagyon megtalálta velünk a közös nevezőt. És a kamerák sem zavartak. Mi is mint az őrültek ugráltunk, Shirley rendszeresen lejárt hozzánk, megfogta a kezünket, szemünkbe nézve énekelt. Nekem is rég sikerült ennyire belefeledkeznem egy koncertbe! Ezúttal Shirley szerencsére nem kavarodott bele annyira a szövegekbe, így a fiúk is kényelmesebben érezték magukat. Szóval, ha a londoni koncertre azt mondtam, hogy nagyon jó volt, akkor erre már nehezen fogok szavakat találni. Az együttes jobban együtt volt, a közönség jobban reagált, ezáltal az atmoszféra olyan volt, amilyennek egy igazán tökéletes koncerten lennie kell.


Sajnos ennek is túl korán volt vége, de mi teljesen elégedetten hagytuk el a helyszint. Arra nem volt esély, hogy az együttest elkaphassuk, amint beszállnak az autóba, hiszen külön udvarba tudott értük bemenni a minibusz. Szomorú búcsúzkodás és az elkövetkező koncertekre való tervezések után mi is kocsiba ültünk, hiszen még 12 óra vezetés állt előttünk. Juj. Erről a 12 óráról is tudnék mesélni, fárasztó volt, hosszú volt. De egy percig sem jutott eszünkbe, hogy megbánjuk, hogy nekivágtunk annak az 1200 kilométernek.

2005.05.17.
Új video

Mai naptól megtekinthető az új videoklip a Sex Is Not The Enemy. Bármelyik Böngészővel!.


2005.05.17.
Fordíts - Játsz - Nyerj!!!

Ismét fórum játékot hírdetünk!
Regisztrálj a fórumon, és az erre előkészített topicba, fordítsd le a Soldier Through This című dal szövegét! A játék ma kezdődik és május 31-ig tart.
A nyeremény : az itt látható Bleed Like Me album egy példánya amelyet a Warner Music Hungary ajánlott fel.


2005.05.07.
Új video

Mai naptól megtekinthető az új videoklip a Bleed Like Me. Sajnos csak Internet Exprorerrel :(.


2005.05.01.
Link-Játék-Nyeremény-Eredményhírdetés!

Natehát : Salamoni dötést hoztam ezért mindkét játékos (adrey és john30) is nyert egy-egy pédányt a z itt láthtó cdből.


2005.04.26.
Színpadi verekedés

A múlt héten kedden a wahington-i 'Club 9:30'-ban Shirley Manson dulakodásba keveredett a rendőrséggel, mert a zenekar koncertje alatt kivillantotta a közönségnek a melleit!

Shirley fellibbentette a top-ját a 'Sex Is Not The Enemy' végén. A verekedés akkor tört ki amikor a 38 éves énekesnőt és a biztonsági személyzet között miután lecipelték a színpadról követelve, hogy öltözzön fel.Később felmerült, hogy Manson csak test színű ruhát viselt a top alatt és senki sem vehetett pillantást a ruhája alá.


2005.04.21.
Link-Játék-Nyeremény!

Fórum játékot hírdetünk! Regisztrálj a fórumon, és az erre előkészített topicba írj be nekünk minél több Garbage-s linket. Természetesen nem érdemes ugyan azt a linket többször beküldeni, mert csak annak számítjuk be aki elsőnek írta be. A játék ma kezdődik és április 30-ig tart. A nyeremény : az itt látható Why Do You Love Me maxi cd promóciós példánya amelyet a Warner Music Hungary ajánlott fel.
Koncertbeszámoló - London / Képek!

Garbage - London, Scala - 2005.03.30.

2 és fél év. ennyi telt el azóta, hogy a Garbage-t utoljára láttam élőben. A város ugyanaz, az emberek a sorban ugyanazok. De ne szaladjunk ennyire előre, a jól kiérdemelt újabb Garbage élményem már délután megkezdődött.
Kicsit későn keltem aznap, így ébredéskor már egy holland barátom SMS-e várt a telefonomon, aki előző este a párizsi koncertet is megnézte. Az üzenete szerint ő épp a Eurostar vonaton ücsörgött. A szomszéd kocsiban pedig maguk a Garbage tagjai, akik ugyanazzal a járattal utaztak át Londonba. Hűha, gondoltam én, irány Waterloo, még épp odaérek!
A vonatok érkezésénél egy másik angol barátunk is várakozott már. Először holland ismerősünk jelent meg, de szegénynek hamar nyilvánvalóvá vált, hogy mi izgatottabbak voltunk Shirley és a fiúk érkezése miatt. Nem is kellett sokat várni. Hát, nem remegett kevésbé a lábam, a hangom, mint 2 és fél éve. Shirley-vel a beszélgetésünk rövid volt, de ő, mint mindig, kedves volt és türelmes. Jó volt újra látni, minden Garbage rajongásom egy pillanat alatt visszatért. Kedves szavak, ölelés, közös fotó, majd továbbmentek.
Szóval ilyen állapotban kerültem ki délután 5 körül a koncert helyszínére. A sorban állás örömeire nem akarok kitérni... lényeg a lényeg, mikor 8 felé beengedtek minket, sikeresen elfoglaltam a helyem az első sorban.
A koncert gyönyörűen kezdődött. A Nine Inch Nails Hurt című dalának Johnny Cash féle feldolgozása volt az intro, amibe beleborzongtam. A szám vége felé feljöttek a fiúk a színpadra, majd a Queer első ütemeire Shirley is megjelent. A közönség őrjöngött, Shirley átszellemült arccal kezdett bele a első sorokba. E lassú, de atmoszferikus kezdés után belecsaptak az új album nyitó dalába, a Bad Boyfriend-be. Ha valaki a Beautifulgarbage után kételkedett volna, most láthatta, a Garbage még mindig az a rock-zenekar ami 10 éve volt. És Shirley még mindig a tökéletes előadó. A visszanövesztett vörös hajával, kis fekete ruhácskájában és kis cipőcskéjében (melyet néhány szám után egy kényelmesebbre cserél le) lenyűgözte a közönséget, a hangja erőteljes, és úgy táncolt, mintha senki sem látná.A koncert többnyire egy best of-nak felelt meg, nagyobb slágereiket játszották el, illetve néhány új számot, melyeket nagyon jól vett a közönség. Azonban a koncert nem volt zökkenőmentes, Shirley elég sokat bakizik. A Push It-ot például teljesen elrontotta, mire röhögő görcsöt kapott és elterült a földön (lásd képek -> live -> 2005- !). De szerencsére az ilyen bakik nem rontották, sőt, növelték az est hangulatát, amire amúgy sem volt panasz. Shirley folyamatosan kommunikált a közönséggel, senkitől nem sajnált egy mosolyt. A Bleed Like Me című számot, pedig kifejezetten nekünk, rajongóknak ajánlotta.
Számomra az est középpontja talán a Hammering In My Head volt, ezt a végsőkig feszülő dalt élőben is ugyanolyan erőteljesen előadni - nem semmi. A Vow is a régi erővel hatott. Az egyetlen dolog, amit nehezteltem az volt, hogy egy új számmal zártak, amit egyrészt akkor hallottam először, másrészt nem is tetszett elsőre nagyon. Úgyhogy a finálé nem volt olyan átütő erejű, mint máskor.

(Intro: Johnny Cash - Hurt)
Queer
Bad Boyfriend
Supervixen
Stupid Girl
Special
Hammering In My Head
Shut Your Mouth
Vow
Bleed Like Me
I Think I'm Paranoid
Push It
Only Happy When It Rains
When I Grow Up
Why Do You Love Me

Encore:
Cherry Lips
Sex Is Not The Enemy
Right Between The Eyes

Koncert után némi ital és étel konzumálása után odasereglettünk a hátsókijárathoz, de mivel úgy láttuk, túl sokan vannak ahhoz, hogy az együttes kimerészkedjen, és mi már úgyis megkaptuk a magunkét aznapra, úgy döntöttünk, hazaindulunk. De pont mikor indultunk volna, egy biztonsági őr lejött, és megkért mindenkit, álljanak be egy sorba, és akkor az együttes le fog jönni és mindenkinek aláírnak egy dolgot.
Sok-sok rendezkedés, és némi várakozás után tényleg megérkezett Shirley és Butch. Most összeszedtem magam, és sikerült Shirley-nek néhány mondatot eldünnyögnöm Magyarországról, hogy mennyire várjuk őket, és milyen sokan. Azt mondta: ott még nem voltunk, de kit tudja, sok őrült helyen voltunk már, nem lehetetlen hogy egyszer Magyarországra is eljutunk. Hát mi reméljük!
Mikor megkértem hogy álljon be egy fotóra, csak nevetve megjegyezte: még egyre? Utána Butch-al is sikerült a még hiányzó fotót elkészíteni.
Mindketten türelmesen beszélgettek az összes rajongóval (kb. 40 ember!), majd beszálltak egy mini buszba és elhajtottak.
Mi, több mint elégedetten sétáltunk vissza a hotelszobába, és némi mulatozással ünnepeltük a nap sikerét. Egy ilyen élmény-dús koncert után alig vártam, hogy pár nap múlva újra útnak eredjek, ezúttal Köln felé...2005.04.15.
Listák / Hírek / Mansonok

A Garbage-nak az Atlantic kiadónál megjelent első kislemeze. Úgy néz ki meghozza az óceán túli négyesnek az utóbbi évtizedben elért legnagyobb sikerüket, az előzetes eladási listák alapján.
A Why Do You Love Me című daluk erősen indult, a hét közepi eladási adatok alapján az első ötben benn van. Annak ellenére, hogy folyamatosan voltak slágereik a Version 2.0 és a beautifulgarbage albumokról, az utolsó daluk, mellyel bejutottak az első öt közé, a Stupid Girl volt.
Hivatalos adatok szerint az angol listára a 7. helyen lépett be.

A következő európai kislemez a Sex Is Not The Enemy című szám lesz, melyet június 9-én kereshettek majd a boltokban. Amerikában a pletykák szerint viszont a Bleed Like Me fog megjelenni.

A korábban már rebesgetett Marilyn Manson-nal elkövetett duett is napvilágot fog látni előbb utóbb. Úgy hallottuk, hogy Manson ki fog adni egy feldolgozásokat tartalmazó albumot, és a Do You Want Me Baby című közös dal ezen fog szerepelni. Remélhetőleg kislemez és videó is lesz majd hozzá!2005.04.13.
Szövegek / Fordítások

Felkerült az új album szövegkönyve, és ezzel egyidőben a dalok fordítása is! Szóljatok hozzá a fórumban! Ha valaki hibát vagy féreértelmezést talál az is itt jelezze!


2005.04.12.
Jó hír :) - Fórum

A Régi vendégkönyv helyett egy korszerűbb fórumot indítottunk!
Használjátok beszélgessetek!


Rossz hír :( - Csak pénteken

Kicsit korán kezdtük az örömködést. A kiadó tájékoztatása szerint magyarországon csak április 15-től kapható a lemez.


2005.04.11.
Megjelent az új album

Ma reggel került a boltok polcaira a négy éve várt új Garbage lemez Bleed Like Me címmel2004.06.02.
DALCÍMEK AZ ALBUMHOZ

Be my Bad Boyfriend
Run
Why don't you come over
Guilty
It's all over but the Crying
Sex is not the Enemy
Hanging with the Bitches
Why don't you love Me
Calling All Girls
HoneyBee
Bleed Like Me
Right Between the Eyes
Space Can come Through Anyone
Nobody Can Win

2004.05.20.
MUNKACÍM AZ ALBUMHOZ

A Garbage soronkövetkező albuma amely a'Hands on a hard body' munkacímet kapta, az együttes hivatalos oldalán előrejelzett időben meg fog jelenni. A pontosított címekre azonban még várni kell.
2004.02.27.
DAVE GROHL VENDÉGSZEREPLÉSE

Az egykori Nirvana tag újra a régi hangszerén játszik a készülő Garbage albumon. Persze szó sincs arról hogy Butch ne m játszana már de a z album produceri munkálatai olyannyira lekötik hogy felkérte Dave-t hogy néhány számot játszon fel.Shirley naplója szerint Grohl bejött a studióba,"szétütötte a 'Bad Boyfriend'-et és ez eléggé jó insprációt adott". Mint az ismeretes Butch Vig és Dave Grohl már dolgozott együtt ugyanis Butch volt a producere a Nirvana Nevermind című átütő sikerű lemezének.Időközben elkészült a Marylin - Shirley duett is.

2003.12.23.
SHIRLEY MANSON ÉS MARYLIN MANSON DUETTJE

Külömbözö lapok és az angol Radio 1 azt hiresztelik, hogy Shirley titokban megállapodásokt köt egy esetleges duettre Marilyn Mansonnal. Remélhetöleg a két Manson a jövö év elején jelentetne meg valamit együtt. Ez valószinüleg majd egybe esik a Garbage új, még nevet nem kapott, 4. albumának megjelenésével, amiröl az együttes igy nyilatkozik: "Idén fóleg arra koncentráltunk, hogy befejzzük az új albumot. Én együttdolgoztam egy énektanárral, aki mindig adott egy bemelegitö és egy lenyugtató órát, mert ezelött ilyeneket nem csináltam. Nem hitték el, hogy ilyen régóta énekelek enélkül, de eddig szerencsés voltam. Most idegesitö zajokt kell kiadnom minden koncert elött és után. Ez elég zavarbaejtö, ezelött ezt mindig próbáltam elkerülni. De ez teljesen megváltoztatja a hangom".

"NEVER BE FREE"
, RAJONGÓI OLDALAK, ÜGYVÉDEK,FENYEGETŐ LEVELEK?!


Bizonyos pletykák terjengenek a Garbage rajongók körében, miszerint egy új promo kislemez az együttestöl kikerült volna a forgalomba, habár sokan vitatták, hogy a lemez tényleg létezik-e vagy sem. A cim "never Be Free", a kiadó a Chrysalis, ez az irott CD a cimke szerint egy Garbage kislemez. Természetesen semmi hiteles információ nincs a lemezröl, kivéve egy képet. Egyetlen egy példányt lehetett látni az egyik internetes megrendelö oldalon (EIL.com), de egyelöre egy rajongónak sem sikerült szert tennie a CD-re. Söt, az egyik rajongói oldal, amely az információt és a kétségeket közzé tette, fenyegetö levelet kapott amiben arra kérték, hogy mindezt tüntesse el az oldaláról. Ez vajon arra enged következtetni, hogy a szám valóban létezik?

"KIADÓVÁLTÁS , UJRAMEGJELENÉS

Új labelhez keült a garbage ezért az East/West Warner a következő katalógus számokkal ujra piacra dobja az eddigi albumokat.
Garbage cat: WMS-5050466-887528
Version 2.0 cat: WMS-5050466-887627
beautifulgarbage cat: WMS-5050466-888426


2003.11.07.
MTV VME 2003

Kattints a majomfejre néhány Shirley képhez.


2003.08.01.
SHIRLEY GYÓGYUL?

A Daily Records pletykarovatában (Edinburgh-i 07.31 kiadás)egy cikk szerint : Shirleynek nyilvánvalóan jobboldali hangszálműtéte volt. Szerintük Shirley jelenleg nagyon csendes, miután az orvosai arra figyelmeztették, hogy maradandó károsodást szenvedhet a hangja az operáció nélkül. Manson egyébként nagyon jól néz ki. Sem az énekesnő családja, sem pedig az Universal Records nem erősítette meg a hírt. Mint az ismeretes tavaly már egyszer pihenést rendeltek el orvosai, sajátos (a hangszálakat igen megerőltető)énekstílusa és a folyamatos turnézás okozta stressz miatt. Akkor antibiotikumokkal ugyan, de be tudták fejezni a No Doubtal közös amerikai koncertsorozatot.


2003.07.21.
FRISS HÍREK A 4.ALBUMRÓL

Félig készen van már a Garbage új nagylemeze. A csapat negyedik albumát a producer/dobos Butch Vig Smart Stúdiójában, a Wisconsin állam beli Madisonban gyúrják. A kvartett úgy tervezi, hogy októberben befejezik a stúdiómunkálatokat, és 2004 első hónapjaiban már a boltokba kerülhet a lemez. "Sokkal nyersebb, mint a Garbage előző anyagai. Többnyire élőben vesszük fel a számokat, és az agyoncsiszolás helyett hagyjuk, hogy a dalokban rejlő erő előtörjön. A Beautiful Garbage nagyon eklektikusra sikerült, ezúttal egy jóval koherensebb nagylemezt szeretnénk elkészíteni." - nyilatkozta Vig.

Két új dalcím került napvilágra az egyenlőre készülőben lévő negyedik (egyenlőre címnéküli) feltehetően 2004 elején boltokba kerülő nagylemezről

1. Hangin' with the bitches.
2. Right between the eyes

2003.02.21.
RAMONES TRIBUTE ALBUM

Február 11-én megjelent egy Ramones számokat feldolgozó album, melyen többek között (Marilyn Manson, Green Day, Kiss, U2) a Garbage is eljátszik egy számot: I Just Wanna Have Something To Do. Az albumba a VH-1 honlapján bele lehet hallgatni.

SHIRLEYT DÍJJAL JUTALMAZTÁK

Shirley január 30-án vehette át az amerikai M.A.C. oldalán nyújtott munkájáért a Humanty Award-ot. A Garbage énekesnője az AIDS ellenszeréért folyó kutatások támogatására segített pénzt gyüjteni résztvéve a kozmetiakai cég reklámkampányában. De Shirley-nek ez nem elég. Jelenleg is szerepel egy, az AIDS veszélyeire figyelmeztető TV reklámban.


HÍRARCHÍVUM